Hoppa till sidans innehåll

Vuxenträning +14 år


 

bälten 

Karate är en sport för alla, oavsett ålder och träningsbakgrund. Själv-försvarstekniker, styrka, smidighet och kroppskontroll är lika viktigt som koncentration och balans i din tillvaro. En del av oss lockas av att träna karate som självförsvarsmetod, andra av att det är ett roligt sätt att motionera. Man tränar efter sina egna förutsättningar, för att utveckla sig själv.

 

Inte bara karate… budo


Vi tränar traditionell karate en grundstil som heter Shitoryu (Motobu-ha Shitoryu Karate-do) du kan läsa mera om vår karatestil på hemsidans historiksidor som du hittar under fliken "Vår karate".

Inom Kuniba kai tränar vi inom den ordinarie träningstiden ett självförsvarssystem som heter goshindo, skapat av vår gamle soke Shogo Kuniba. Kuniba kai är unik som karatestil i Sverige eftersom vi inom vår karateskola tränar inte bara karate.

Inom vår stil finns goshindo, kobudo (tonfa, bo, hanjo och sai) samt Iaido. Man får en väldig bredd som erfaren utövare inom vår stil, man kan säga att vi tränar karate med betoning på budo. Vi är en av de få klubbar i Sverige som tränar kobudo (redskap/vapen). 

 

Prova på?

Om du är nyfiken på karate men inte riktigt vet om du vill börja träna, har du möjlighet att utan kostnad träna med oss i tre veckor. Du behöver inte ha karatedräkt. En t-shirt och ett par träningsoverallsbyxor duger bra. Erbjudandet gäller alla, barn, vuxna och ungdomar.
Du är välkommen att börja när som helst under terminen.

 

Kostnad: 

Träningsavgift för vuxna +14år .................. 950 kr/termin

Medlemsavgift...........................................150 kr/år
     
Familjerabatt för fler än två tränande från samma familj!
Tala med Renshi Johan Backteman för mer information.


Bankgironummer Umeå Chikubu kai: 5447-1164.  

SWISH: 123 237 20 84. Ange namn och avgiftstyp.

 

 

Frågor? Ring Johan Backteman tel 073-8280120

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:12 Skribent: Kristina Stiernspetz

Postadress:
Umeå Chikubu Kai KF - Karate
Nyponvägen 16
90435 Umeå

Besöksadress:
Mariehemsvägen 12
90654 Umeå

Kontakt:
Tel: +46738280120
E-post: This is a mailto link

Se all info